Videochat – intre frumusete si varsta

Cand spunem cuvantul „model” il asociem imediat cu frumusetea promovata pe mass media in ziua de astazi si este trist, pentru ca frumusetea ar trebuie sa stea in foarte multe lucruri care sunt total diferite de standardele actuale de beauty, precum: vocabular, caracter, personalitate, etc.

Noi la videochat promovam un alt tip de model, deci un alt tip de frumusete. In videochat, accentul nu se pune pe o structura fizica 90 – 60 – 90 ci pe bagajul de atuuri cu care fiecare candidat vine la interviu: cultura generala, stare pe care e capabila sa o insufle, nivel de limba engleza, nivel de comunicare, limbaj non verbal, etc. In videochat sunt alte criterii fata de catwalk si este normal – videochatul se adreseaza unui public neomogen de preferinte, personalitati si caractere.

In cadrul studiourilor de videochat nu conteaza ca ai marimea XS sau marimea XXXXL – mereu va fi cineva care te va placea fix asa cum esti tu. Ideea de baza este sa iti alegi studioul de videochat care sa se potriveasca cel mai bine cu stilul tau.

Trebuie avut in vedere un lucru extrem de important: in videochat nu conteaza frumusetea ci conteaza varsta.

Indiferent de studioul de videochat pentru care optezi, varsta minima de angajare legala este de 18 ani – nici nu trebuie sa iti doresti sa te duci la munca de la o varsta mai frageda, bucura-te de viata si de copilarie cat mai poti.

Varsta maxima acceptata va depinde strict de platformele de videochat – platformele de videochat sunt spatiul virtual in care modelele de videochat si membrii se intalnesc, fiecare platforma de videochat in parte vine cu propriile sale conditii si specificatii.

Platforma pe care studioul nostru de videochat isi desfasoara activitatea are varsta maxima admisa a unui model de  videochat de 45 ani. Mai concret, la noi in studio te pensionezi din aceasta industrie la 45 de ani si de la 18 pana a 45 de ani poti sa ne contactezi oricand.

De ce 45 de ani este varsta maxima admisa? Nu stim cu exactitate, dar nu trebuie sa te descurajezi. Daca nu ai ajuns inca la aceasta varsta frumoasa, poti sa ne contactezi sa iti construiesti acum o cariera in videochat.