Rolul unui trainer de videochat

Rolul unui trainer intr-un studio de videochat este absolut esential. Videochatul este la momentul actual unul dintre cele mai cautate locuri de munca, iar marile studiouri incearca pe cat de mult posibil sa asigure cele mai bune condtii de munca, dar si resurse utile pentru modele, astfel ca trainerii au devenit o parte indinspensabila din acest proces.

Cu toate ca nu trebuie sa ai o experienta pentru a fi trainer de videochat, totusi, sunt anumite aspecte pe care o persoana trebuie sa le detina pentru a se putea angaja in acest domeniu.

Avand in vedere faptul ca activitatea se desfasoara exclusiv online cu persoane din alte tari, un trainer de videochat trebuie sa cunoasca limba engleza cel putin la un nivel mediu, chiar avansat pentru ca va oferi suport modelelor care nu se descurca la fel de bine.

Mai precis, rolul unui trainer este cel de a pregatii o persoana in activitatea sa, de a-i oferi suport pe tot parcursul.

Sunt necesare cunostintele de operare PC, pentru ca asa cum am mentionat mai sus, activitatea este exclusiv online, studii superioare, capacitatea de adaptare la diferite situatii. Trainerul este foarte important intr-un studio pentru ca e contribuie in mod direct la evolutia profesionala a modelelor, asadar un studio care se respecta va avea personal bine pregatit pentru acest rol.

Practic, acest post nu presupune interactiunea cu membrii, ci doar cu modelele pe care le are sub supraveghere, astfel incat sa existe o coordonare perfecta in activitate si implicit obtinerea de rezultate pozitive pentru ambele parti.

De la sfaturi privind unghiul potrivit, tinuta, subiecte de discutie, un trainer de videochat preia in resposabilitatea sa modelele care sunt la inceput de drum, poate chiar si pe cele experimentate, astfel ca trebuie sa fie o persoana creative, deschisa, care sa se adapteze usor situatiilor diferite intalnite intr-un studio de videochat.

Cand vine vorba de castiguri, lucrurile sunt diferite de la un studio la altul, asadar, pornind de la o forma legala de colaborare, un salariu prestabilit si discutat in prealabil, unele studiouri de videochat ofera si bonusuri precum consucrsuri sau prcent din incasarile unui model.

Asadar, jobul de trainer nu este unul dificil, trebuie doar sa iti placa ideea de a lucra intr-un studio si sa fii o persoana care reuseste sa administreze toate situatiile si tipurile de caracter care se intalnesc intr-o echipa noua.