Modelele de videochat sunt smart girls! Iata cum lupta acestea cu schimbarile climatice chiar de la studio!

Indiferent daca ati fost dintotdeauna ecologiste sau ati fost recent inspirate de aparitia activismului climatic la nivel mondial, este bine de stiut ca schimbarile climatice pot fi combatute chiar de la studioul de videochat.

Cum si de ce? Ei bine, aceasta pentru ca modelele de videochat sunt smart girls si, prin urmare, se implica si iau initiativa atunci cand vine vorba de inbunatatirea calitatii mediului inconjurator.

Is trendy to be smart: Modelele de videochat (chiar) o dovedesc

Impactul pe care modelele de videochat il pot avea prin orice initiativa va varia in functie de multe considerente. Cheia este ca in sprijinul lor sa vina si alti membri din boardul de conducere, fiindca doar asa se pot implementa programe pe care toate modelele le vor urma ulterior.

Primul pas este sa analizati politicile studioului de videochat privitoare la grija pentru mediu, respectiv utilizarea unei recuzite biodegradabile – de la servetele demachiante si altele de nelipsit in cabinele de machiaj, in asa fel incat sa vedeti care sunt pasii prin care puteti schimba ceva incepand cu voi.

In caz contrar, este posibil sa fiti nevoite sa lucrati putin mai mult pentru a convinge studioul sa adopte initiativa voastra. Cel mai important este sa va concentrati pe ceva care sa ajute direct businessul. Aceasta se poate referi la reducerea costurilor, o imagine imbunatatita in cadrul industriei sau o forta de munca ce este mai abilitata si mai angajata in procesul de imbunatatire a conditiilor de mediu.

Puterea exemplului modelelor de videochat pentru un mediu mai sanatos:

  1. Elimina obiectele de unica folosinta, in special materialele plastice

O interdictie privind sticlele si ustensilele de plastic cu o singura utilizare poate parea greu de realizat, dar este un pas mic si incurajator pentru utilizarea articolelor durabile din ceramica si alte materiale premium in cadrul sedintelor sau evenimentelor desfasurate la studio.

Dar asta… nu e tot! Daca studioul dispune de o bucatarie comuna, sugerati managerului sa cumparati farfurii si vesela din materiale durabile, in schimbul celor din hartie si plastic pe care cel mai probabil le aruncati dupa prima folosire.

  1. Reduc consumul de energie

Simplitatea alimentarii computerului pe timpul turelor de noapte poate avea un impact mare. Schimbarea acestor politici poate duce la economisirea a mii de dolari asociate costurilor de energie, pe langa reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera din consumul de energie mai scazut.

Trebuie, asadar, sa va aplecati (si) asupra acestor aspecte, in caz contrar riscand ca studioul sa aloce profitul mai degraba in mentenanta si intretinerea cladirii, prin plata facturilor, decat in incasarile modelelor de videochat.

  1. Reduc consumul de carne

Cresterea animalelor reprezinta intre 14,5% si 18% din emisiile de gaze cu efect de sera induse de om, iar 42% din emisiile agricole Romania provin din agricultura animala. Ce este de facut? Cu siguranta nu sa deveniti toate vegetariene, in schimb propuneti ca o zi din saptamana sa consumati salate sau alte preparate fara carne!