Imbunatateste-ti stima de sine: fii un model increzator!

Stima de sine este conceptul pe care il ai despre tine si afecteaza modul in care poti creste ca model de videochat. Daca arati semne de stima de sine scazuta, utilizatorii nu vor fi confortabili si nu te vor vedea ca o femeie puternica si sigura, care stie ce face. Pentru a afla cum este stima ta de sine, trebuie sa raspunzi la intrebarea: Cum ma simt fata de mine?

Cheia pentru imbunatatirea stimei de sine este sa schimbi modul in care iti intelegi viata, asa ca ar trebui sa analizezi interpretarile negative despre fapte si sa creezi noi ganduri si obiective care sa incurajeze cresterea stimei de sine.

Iata cateva beneficii ale stimei de sine ridicate:

Stabilitate emotionala mai mare: atunci cand ai o parere buna despre tine, nu vei avea nevoie de aprobarea altora si nu te vei intreba in permanenta despre ce cred oamenii despre tine. In general, evenimentele externe nu te vor afecta atat de mult.

Vei atinge obiective mai mari: prin cresterea stimei de sine, este mai probabil sa bifezi obiective greu de atins, deoarece vei crede ca ai capacitatea de a le atinge si, prin urmare, o vei face cu mai multa motivatie.

Vei fi mai atractiva: oamenii cu o stima de sine ridicata se simt independenti si acest lucru este atractiv. Persoanele care interactioneaza cu tine vor avea parte de o experienta frumoasa.

Vei fi fericita: O stima de sine ridicata este unul dintre temeliile fericirii. Ai putea indeplini toate conditiile pe care le cautai, dar daca nu te simtiti bine cu tine, nu veti fi fericita.

Veti avea relatii personale mai bune: atunci cand te simtiti bine cu tine, vei arata mai valoros pentru ceilalti, veti fi mai draguta si vei proiecta aceasta bunastare pentru ceilalti.

Acestea sunt doar o parte din beneficiile pozitive pentru respectul de sine. Iata cateva obiceiuri la care va trebui sa lucrezi pentru a-ti construi aprecierea de sine:

Obiceiuri pentru a avea o stima de sine sanatoasa

  • Socializeaza
  • Nu mai fi perfectionista
  • Nu cauta aprobarea altora
  • Practica afirmarile de sine
  • Ai grija de limbajul corpului
  • Fa sport si ai grija de tine fizic
  • Distruge vocea critica interioara
  • Enumera realizarile si calitatile tale