Doua joburi in acelasi timp: mama si model de videochat

Jobul de mama este un job permanent care te tine ocupata 24 /7. Numai o mama stie ca primul gand de dimineata si ultimul gand inainte de a adormi se indreapta catre copil si catre bunastarea acestuia. Desi este un job foarte solicitant este si cel mai frumos job din aceasta lume.

Jobul de mama nu este platit in valuta, ci in zambete si momente care raman impregnate pe retina o viata. Din pacate, in Romania, numarul de mame singure este in creste, ceea ce inseamna ca pe langa a fi mama, o femeie trebuie sa fie si angajata, astfel incat sa isi poate creste copilul intr-un mod frumos si armonios. Exista foarte putine locuri de munca in Romania care le permit tinerelor mamici sa imbine armonios meseria de mama cu cariera profesionala, iar printre acestea se numara si cea de model de videochat.

In cadrul studioului nostru de videochat incurajam si le sprijin pe tinerele mamici cu un program de munca flexibil care sa le permita sa fie mereu acasa pentru cei mici atunci cand acestia au iesit de la scoala / gradinita.

„Lucrez in ture ceea ce este foarte bine pentru ca pot sa fiu mult timp alaturi de copiii mei. Sunt acolo pentru ei sa ii duc la scoala si acolo pentru ei sa ii iau de la scoala. Ii ajut la teme, tin casa curata si imi permit sa ii duc regulat in vacante, tabere, excursii, etc.” – declara un model de videochat.

Pe langa flexibilitate, meseria de model de videochat le ofera tinerelor mamici posibilitatea sa scape de grijile financiare si sa le ofere celor mici un camin stabil.
„Inainte sa fiu model de videochat stateam cu cei mici in chirie. Era foarte greu pentru ca in Bucuresti chiriile sunt foarte scumpe, iar salariul nu imi ajunge niciodata la sfarsit de luna si mereu trebuia sa apelez la ajutor din partea parintilor mei.

Sunt acum model de videochat de 4 ani, si in acesti 4 ani am reusit sa imi achizitionez o casa pe care am platit-o cu banii jos. Am o curte destul de mare si cei mici se pot distra acum in voie, in plus, fiecare are propria sa camera. Totul este perfect acum.” – declara un model de videochat.