Cum sa faci bani daca lucrezi ca model de videochat pe sectiunea de non adult?

Dupa cum am explicat si in articolele anterioare, in videochat exista doua sectiuni: videochat adult si videochat non adult.

Sunt foarte multe fete care ar dori sa intre pe sectiunea de videochat non adult care presupune 0 nuditate, numai ca se tem ca pe aceasta sectiune veniturile sunt foarte mici.

Adevarul este ca de cele mai multe ori incasarile totale pe sectiunea de videochat non adult sunt mai mici decat pe sectiune de adult si asta pentru ca sunt mai putine modele.

Pentru a deveni model de videochat non adult, o fata trebuie sa stapaneasca la perfectie cel putin limba engleza. In plus, trebuie sa fie extrem de sociabila si de captivanta pentru a putea cuceri inimile tinerilor. Pe aceasta sectiune, un model are mai mult research de facut decat pe sectiunea de videochat adulta pentru ca trebuie sa gaseasca in permanenta noi metode prin care sa ii mentina pe membri in conversatii cat mai lungi.

Pe sectiunea de videochat non adult, un model devine practic un adevarat influencer ce trebuie sa aiba in mod constant o relatie cu audienta lui, formandu-si o adevarata comunitate online.

Modelele de videochat care sunt de mult timp pe sectiunea de videochat non adult stiu deja cateva trucuri prin care un model poate face destul de multi bani ca pe sectiunea de videochat adult.

Metode de a atrage membrii in sectiunea de videochat non adult:

  • Asculta cu grija atunci cand cineva se confeseaza: de cele mai multe ori pe aceasta sectiune membrii ajung sa le povesteasca modelelor de videochat foarte multe detalii despre propria viata si asteapta de la modele sa ii asculte si sa ii compatimeasca
  • Organizare de jocuri: un model de videochat de pe sectiunea non adult se poate juca foarte mult. Este important ca acesta sa organizeze numeroase jocuri in care sa ii implice pe membri pentru a putea sa le capteze atentia. Jocurile care prind cel mai bine la acest public sunt: spanzuratoarea, x si o, spune un cuvant si canta, etc.
  • Organizarea de tombole: fiecare membru pune o anumita suma de bani pentru intrarea in tombola si primeste un numar pentru a vedea cine o sa castige premiul care poate sa fie: minute free in privat, etc.