Cum ne ingrijim sprancenele in plina pandemie?

Cum toate saloanele de infrumusetare s-au inchis din cauza pandemiei de coronavirus, toate femeile sunt acum nevoite sa isi asigure ingrijirea sprancenelor acasa.

Acest lucru poate sa fie catastrofal pentru sprancenele multor doamne si domnisoara deoarece o pensare gresita poate duce la subtierea sprancenelor, la crearea unor goluri foarte mari, la modificarea formei sprancenelor, etc.

Modelele de videochat impreuna cu expertii va recomanda sa smulgeti cu ajutorul pensetei firele extra care apar dincolo de forma sprancenei. In cazul in care sunteti ocupate facand curatenie si diverse treburi prin casa zi de zi, astfel ca va treziti la sfarsit de saptamana cu un adevarat stufaris, uitati cateva sfaturi utile cu ajutorul carora puteti sa aveti grija de sprancene acasa.

Cum avem grija de sprancene acasa?

Benzi pre-ceara
Aveti mai mult par de care trebuie sa scapati? Utilizati benzi de ceara – numai daca aveti experienta. Daca aveti o multime de fire razlete, le puteti indeparta, atata timp cat sunteti sigure ca stiti cum sa aplicati benzile de ceara.

Modelele de videochat sugereaza sa folositi benzi pre-ceara, deoarece sunt usor de utilizat, daca le taiati in fasii mai mici.

Aveti grija sa nu va smulgeti prea mult intre sprancene
Exista un truc pentru a indeparta parul intre sprancene: trageti o linie din centrul nasului, pana la capat – acesta este punctul central. Daca doriti ca sprancenele sa inceapa mai aproape, puteti folosi acea marca centrala ca ghid pentru ca acestea sa inceapa uniform din ambele parti.

Nu va bagati deasupra sprancenelor
„Cand fac modelarea, indepartez parul de sus”, spune Tran, unul dintre stilistii modelelor de videochat „dar majoritatea oamenilor au parul foarte fin in partea de sus, asa ca, daca as fi in locul doamnelor si domnisoarelor, as lasa aceasta parte doar pentru profesionisti.”

Folositi penseta potrivita
Penseta este foarte buna. Recomandarea stilistilor este sa o alegeti pe cea cu varf inclinat – penseta cu varf este mai buna pentru parul foarte fin. Cand cautati o penseta, cautati pensete cu varful ascutit inclinat, nu unul rotunjit, deoarece acesta va fi mai eficient la apucarea firelor de par.

Fara tundere!
Nu incercati sa va tundeti sprancenele acasa. Lasati tunsul pe seama unui profesionist. Daca va deranjeaza, periati-le intr-o parte si folositi un gel pentru frunte.