Cu forme sau fara forme? Care este silueta unui model de videochat?

Daca ne gandim la modelele ce defileaza pe marile podiumuri ale lumii, am putea sa spunem ca marea directie este spre femeile fara forme – desi acum se doreste cat de cat sa se indrepte catre femeile corpolente, voluptoase -, dar atunci cand facem referire la modelele de videochat siluetele sunt cat se poate de diversificate. Videochatul vaneaza clar preferintele reale ale membrilor sai, pe cand moda este cea care doreste sa dicteze preferintele. Deoarece membrii au gusturi si asteptari diferite, modelele de videochat sunt si cele diferite.

Videochatul se bazeaza pe realitate si pe normalitate deoarece videochatul se adreseaza unui numarul crescut de profiluri a membrilor, ceea ce inseamna ca gusturile si preferintele acestora sunt cat se poate de diversificate.

Studiourile de videochat in ziua de astazi se pot clasa si in functie de nisa de model pe care o vizeaza. Astfel, intalnim:

  • studiouri de videochat ce vaneaza numai modele suple
  • studiouri de videochat ce vaneaza numai modele voluptoase
  • studiouri de videochat ce vaneaza numai modele cu forme perfecte – 90 – 60 – 90
  • studiouri de videochat ce vaneaza numai modele grase / obeze
  • studiouri de videochat ce vaneaza modele mixte

In studioul nostru de videochat nu punem accent pe un anumit tip de silueta, incurajam ca orice tanara cu un aspect ingrijit sa ne calce pragul pentru a-si juca sansa.

Modelele noastre de videochat au siluete diferite, in general ne bazam pe publicul mixt. Astfel, avem modele voluptoase, avem modele rubensiene si avem modele care nu au forme absolut deloc.

Ce este drept, multe modele au apelat la ajutorul medicului estetician pentru a avea forme mai proeminente in special in partea bustului si a posteriorului, dar aceasta decizie a tinut de preferintele proprii deoarece succesul in videochat nu este definit de silueta corpului.

Indiferent de silueta pe care o ai, daca chiar vrei sa practici meseria de model  de videochat si sa te alaturi acestui stil de viata fabulos, atunci poti sa realizezi acest lucru. Tot ce ai nevoie este incredere, vointa, motivatie si multa dorinta de munca.