Cine este potrivit pentru postul de model de videochat?

Te gandesti sa devii model de videochat, dar nu esti sigura daca aceasta meserie este potrivita pentru tine? Nu iti mai face atatea griji, daca nu risti nu castigi! Incearca si vei vedea!

Noi am discutat cu modelele celui mai bun studio de videochat si le-am intrebat ce meserie aveau inainte de a fi modele sau care era ocupatia lor. Speram ca acest scurt interviu cu modelele o sa iti raspunda la intrebare „Sunt sau nu sunt potrivita pentru postul de model de videochat?”.

„Inainte sa fiu model de videochat eram casnica. Aveam grija de cei doi copii ai mei pentru ca erau mici si inca nu puteam sa ii duc la gradinita. Sotul meu a fost nevoit sa isi mai ia un loc de munca pentru ca e foarte greu cu doi copii si un singur venit. Dupa ce copiii au fost destul de mari incat sa mearga la gradinita am zis ca este cazul sa muncesc si eu. Imi doream tare mult sa ma angajez pentru ca nu mai suportam sa stau izolata in casa, mirosind a mancare si a detergent de haine. In plus, aveam nevoie de bani pentru a le oferi celor mici cea mai buna educatie.

Am vazut ca studioul de videochat angajeaza model de videochat si am zis: de ce nu? Trebuie sa imi traiesc frumusetea si tineretea si sa am un castig lunar foarte bun. Ce e drept m-am dus direct pe pozitia de model non adult pentru ca imi este mai comod. Nu regret nicio secunda pentru ca din videochat castig mii de dolari lunar si pot sa ma bucur de aceasta perioada fara griji financiare alaturi de familie.”

„Inainte sa fiu model de videochat am fost studenta si inca sunt studenta. Studioul de videochat imi permite un program flexibil si astfel am timp si pentru facultate si pentru job. M-am angajat ca model de videochat deoarece voiam bani extra de cheltuit. Voiam sa pot sa ma bucur de perioada de studentie asa cum trebuie si sa nu zic niciodata „Nu” plecarilor cu prietenii in diverse locatii sau unor haine pe care chiar mi le doream.”