Ce sa faci cu banii din videochat dupa ce doresti sa pleci din aceasta industrie?

Nicio meserie nu este pentru toata viata si mai ales atunci cand vorbim despre o meserie ce activeaza intr-o zona de beauty. In plus, este bine si pentru psihicul tau ca dupa ceva timp sa iti schimbi locul de munca pentru a putea scapa din rutina si pentru a accepta noi provocari.

In general, in videochat, varsta la care modelele de videochat aleg sa plece este cea de 40 de ani plus si nu pentru ca nu mai arata ca la 20 de ani, ci pentru ca este timpul sa isi schimbe obiectivele pe care le au.

Un model de videochat de top pleaca acum cu un minimum de 15.000 de dolari pe luna ( asta doar daca nu face ofere suplimentare si are o luna slaba), ceea ce inseamna ca daca ar incepe aceasta meserie de la 18 ani, pana la 40 de ani ar trebui sa aiba in contul de economii sute de mii de dolari, daca nu milioane – depinde acum si cat doreste sa stranga in fiecare luna.

Cu atat de multi bani in cont, fostele modele de videochat ar trebui sa fie in stare sa isi construiasca un adevarat businees, daca nu au facut pana acum acest lucru.

Ce fac modelele de videochat dupa ce ies din aceasta industrie?

Multe foste modele de videochat alega sa isi deschida business-uri in diverse domenii care nu au legatura cu videochatul.

Cele mai multe aleg domeniu de beauty: saloane de infrumusetare, clinici de tratamente corporale, etc. pentru ca il cunosc foarte bine. Modelele de videochat pentru a  isi mentine look-ul fabulos sunt cliente fidele in clinicile de infrumusetare. Astfel ca acestea stiu ce inseamna servicii de calitate, produse de top, tratamente corporale care dau rezultate, publicul tinta, etc.

Pe langa beauty, multe foste modele mai aleg sa isi deschida business-uri in HoReCa: fie deschid o cafenea, o pensiune, un restaurant, etc. Si in acest domeniu modelele de videochat au cunostinte deoarece sunt mari iubitoare de iesiri cu prietenii si vacante de lux.

Industria modei este un alt domeniu ales, astfel ca tipuri de business-uri sunt: croitorie, magazin de haine. Modele de videochat sunt adevarate fashioniste, iar sesiune de shopping de la branduri de lux le ofera posibilitatea de a fi mereu cunoscatoare de ultimele tendinte.