Ce sa fac: videochat adult sau videochat non adult?

Daca te-ai hotarat sa profiti de oportunitatile pe care videochatul ti le poate oferi, cu siguranta ai ajuns la intrebarea: sa fac videochat adult sau sa fac videochat non adult?

Trebuie sa stii ca aceste doua nise ale videochatul necesita aptitudini total diferite pentru ca ele in sine sunt foarte diferite, chiar daca se bazeaza pe comunicare online. In acest articol vom discuta in amanunt acest subiect, luand totul pas cu pas.

Videochat adult vs videochat non adult

Diferenta majora dintre videochat adult si videochat non adult, dupa cum si denumirea sugereaza, este ca videochatul adult presupune nuditate pe cand videochatul non adult nu presupune deloc nuditate.

Videochat adult se bazeaza pe frumusetea corpului in toate aspectele sale si pe crearea de fantezii, pe cand videochatul non adult se bazeaza pe crearea de chimie.

ATENTIE: faptul ca videochatul adult se bazeaza pe nuditate, acest lucru nu inseamna ca modelul de videochat trebuie sa faca tot ce reiese din conversatia cu membrul, sau cel putin depinde de studio. La cel mai bun studio de videochat modelul adult nu este obligat sa faca nimic din ce nu isi doreste.

Aptitudinile unui model de videochat adult vs model de videochat non adult

Atat un model de videochat ce lucreaza pe sectiunea de adult cat si un model de videochat ce lucreaza pe sectiunea de non adult trebuie vor fi invatate de catre traineri de specialitate cum sa isi puna in evidenta cele mai bune atuuri pentru a capta atentia interlocutorului. Vor fi invatate cum sa previna un conflict si mai ales cum sa stapaneasca tainele comportamentului verbal si non verbal pentru  a avea conversatii cat mai eficiente cu membrii. In plus, ambele tipuri de modele trebuie sa fie persoane sociabile si sa cunoasca limba engleza.

Distinctia dintre aptitudinile necesare unui model de videochat adult si unui model de videochat non adult este pe partea de creativitate si pe partea de pudic.

Un model de videochat adult trebuie sa nu ii fie rusine cu expunerea propriului corp. Aceste tipuri de modele se iubesc foarte mult, isi iubesc corpurile asa cum sunt ele si sunt foarte mandre de ceea ce fac si de ceea ce sunt. In plus, acestea stiu cum sa farmece un barbat pentru a face cat mai multi bani.

Modelele de videochat non adult sunt femei care sunt pudice si nu vor sa isi arate corpul in public. Acestea trebuie sa cunoasca mai multe limbi straine si mai ales trebuie sa aiba foarte multa creativitate pentru a putea sa isi mentina antrenat publicul.