Ce nu ar trebui sa faca un model de videochat in fata camerelor

Greselile din timpul convorbirilor trebuie evitate la maximum. Am discutat cu modele de top despre cateva dintre regulile pe care trebuie sa le urmati pentru a fi cu un pas mai aproape de succes si recunoastere in industrie. Nu lasati aceste situatii sa se intample in timp ce sunteti conectate.

Nu fiti copia „modelului care v-a inspirat”

Este recomandat sa cautati inspiratie pe site-ul web pe care veti lucra. Multe modele sunt flatate de acest lucru, dar atunci cand incepeti sa faceti totul exact la fel: haine, camera, subiecte, coafura, fotografii si chiar numele, nu mai este magulitor si va incepe sa va afecteze munca. Este important sa invatati sa va deosebiti de celelalte modele online.

Mancand in fata camerei

Acest lucru a fost discutat de multe ori inainte. Am inteles ca, uneori, exista zile lungi, in care nu puteti opri spectacolul pentru a apuca sa mancati. Acesta este motivul pentru care ar trebui sa mancati adecvat inaintea de a incepe sa lucrati, pentru a evita astfel de situatii si, astfel, sa puteti sa va tineti de program.

A avea gustari pe mana este o strategie buna: alune, fructe, ceai sau apa. Daca purtati cea mai buna lenjerie si incepeti sa mancati un hamburger, nu veti proiecta imaginea dorita.

Daca faceti o promisiune, trebuie sa o pastrati!

Cel mai bun mod de a va deteriora relatia cu un utilizator bun este sa-i promiteti ceva ce nu intentionati sa faceti. Daca doriti sa nu va deteriorati reputatia de model online, va incurajam sa nu promiteti ceea ce nu puteti face. De asemenea, daca nu va simtiti confortabile sa faceti ceva anume, discutati. Aveti intotdeauna suportul celorlalte fete, ori trainerul va fi persoana care va va indruma cel mai bine.

Fiti consecvente cu subiectele de discutie

Acesta este varful de aur. Nu numai ca va veti exploata creativitatea, dar veti economisi energie atunci cand vine vorba de a face un spectacol si, in acelasi timp, va pastra bunastarea. Este o greseala foarte frecventa ca modelele online sa se grabeasca. Important este sa va relaxati, sa discutati pe subiecte ample si abia apoi sa decideti ce veti face mai departe.