Ce metoda de plata alegi?

Fiind cunoscut ca un domeniu foarte bine platit, videochatu a atras aentia femeilor in ultima vreme, angajandu-se un numar din ce in ce mai mare la studiourile de videochat. Acest lucru semnifica faptul ca studiourile acorda suficienta pregatire modelelor, au parte de training-uri si facilitatile necesare pentru a evolua in domeniu.

Venitul joaca un rol important in viata fiecaruia. Dupa perioada in care ai reusit sa alegi domeniul pe care il doresti pentru a-ti construi cariera, multi dintre noi schimba jobul in cautare e a ne marii castigurile de la o luna la alta. In videochat, posibilitatea de a gestiona castigurile. Exista doua posibilitati si anume: salariul fix sau procentul din incasari. Salariul fix este partea in care negociezi cu studioul venturile tale lunare, care vor ramane neschimbate indiferent de incasarile tale.

Pe de alta parte, poti opta pentru procentul din incasari, cea mai avantajoasa forma de plata de altfel. multe modele se orienteaza catre aceasta forma de colaborare, deoarece poti ajunge la sume destul de mari, iar procentul sa fie mult peste salariul fix stabilit. Un alt beneficiu al acestui job este acordarea bonsurilor. Acestea sunt de mai multe tipuri: in fucntie de performanta, de recomandari, pentru diverse facilitati sau pentru locul din clasament al fiecaruia.

Depinde de politica si managementul fiecarui studio. De obicei, aceste lucruri sunt discutate in cadrul unui interviu in care vei afla care sunt avantajele si dezavantajele jobului ales, pentru ca la fel ca in orice industrie, orice loc de munca vine si cu aspecte mai putin favorbaile, insa trebuie sa pui in balanta cat de mult de afecteaza lucrurile respective.

Alege intotdeauna profesionalitatea. Primul pas catre videochat este sa mergi intodeauna catre studiourile cunoscute, care au experienta in domeniu si stiu ce este mai bine pentru angajatii sai. Nu te asa expusa sau cu o nevoie de informatii prea mare, incearca sa afli cat mai multe chiar inainte de a merge la interviu, fiind in acest fel pregatita pentru ceea ce vei discuta. Metoda de plata este pana la urma scopul acestui job, cu totii ne dorim sa avem incasari mari de la o luna la alta si depasim conditia actuala, atat din punct de vedere al nivelului de trai cat si profesional.