Cat de importanti sunt trainerii in cariera de model de videochat?

Daca si tu vrei sa faci parte din aceasta mare industrie cu siguranta ai auzit de termenul „trainer”. Multe studiouri de videochat spun ca au traineri profesionisti de videochat, dar oare ce inseamna, ce fac acestia si cum te ajuta pe tine?

 

Ce este un trainer de videochat?

Un trainer de videochat este o persoana care iti va oferi tot suportul necesar pentru a practica aceasta meserie. Este practic un mic invatator care iti spune totul de la A la Z din aceasta industrie. Acestia cunosc foarte bine aceasta meserie, cunoscut publicul si asteptarile acestuia pentru a putea sa iti ofere toata informatiile de care ai nevoie.

 

Cine sunt trainerii de videochat?

Trainerii de videochat sunt adevarati profesionisti in videochat (sau cel putin asa ar trebui sa fie). De cele mai multe ori, in studiourile de top trainerii sunt foste modele de top la nivel international. Fostele modele de top stiu foarte bine piata si cunosc foarte bine publicul. Este un mare avantaj pentru studiouri sa colaboreze strans cu acestea deoarece acestea detine cheia succesului. Daca nu sunt modele fost modele de videochat de top, atunci trainerii sunt persoane care urmaresc foarte bine aceasta nisa si stiu cum sa se comporte cu membrii si cum sa le intre in gratie. De asemenea, acestia trebuie sa cunoasca multe metode prin care sa le poata face pe modele sa se dezvolte si sa evoluez constant.

 

Cat de importanti sunt trainerii de videochat in cariera unui model?

Extrem de importanti! Acestia stiu diverse metode prin care sa le ajute pe modele sa inteleaga anumite lucruri si stiu cum sa le faca pe modele sa iasa in evidenta. Dar, pentru a intelege mai bine importanta trainerilor, le-am intrebat chiar modelele de videochat din cadrul celui mai bun studio de videochat.

„Fara trainerii nu as avea cum sa practic aceasta meserie. Ei ma sustin de fiecare data, ma sprijina imi spun constant ce pot sa imbunatatesc, ce am gresit, cum sa ma comport, daca fac ceva bine ma incurajeaza sa merg pe acea directie. Sunt absolut minunati”  – declara Oana, model de videochat.

„Trainerii sunt ca niste parinti care isi indruma copiii. Ei pot sa vada tot ce noi nu putem sa vedem. Mereu parerea din exterior este mult mai concludenta. Pe langa partea de pregatire, ei ne ridica atunci cand avem o zi proasta si ne ofera tot suportul lor” – declara LExy, model de videochat.