Cat de important este studioul in care alegi sa faci videochat?

Orice studio de videochat isi va spune „La noi o sa ai cele mai mari castiguri”, oare asa este? Clar NU. Nu in toate studiourile de videochat o sa ai incasari mari, pana la urma vorbim despre un business, si dupa cum stim exista business-uri de succes, business uri la un nivel mediu si business uri la un nivel scazut.

Daca tot vrei sa faci sau faci videochat macar alege cel mai bun studio de videochat pentru ca doar asa o sa ai garantia unor venituri de succes.

„Sunt in aceasta industrie de 5 ani si am incercat 2 studiouri inainte sa ajung la cel in care sunt acum si pot spune ca nu exista termen de comparatie. Intr-un studio de succes si tu o sa fii un model de succes. Studioul clar te defineste si iti traseaza traiectoria ca model.” – declara Anca, model de videochat in cadrul celui mai bun studio de videochat.

In urma declaratiilor modelelor de videochat si nu numai, studioul de videochat este important in cariera ta ca model deoarece:

Te promoveaza – un studio de videochat de top are grija ca modelele sale sa beneficieze de toata promovarea posibila. Acest lucru inseamna ca va lucra indeaproape in crearea unui portofoliu de prezentare pentru fiecare model in parte. Portofoliul va contine poze profesionale realizate in mod gratuit de catre fotograful studioului, un videoclip de prezentare si un text de prezentare realizat de catre copywriteri specializati.

Beneficii – un studio de top care isi respecta modelele de videochat le va oferi constant acestora beneficii multiple, precum: abonamente la clinici private de sanatate, discount-uri la clinci de infrumusetare, etc.

Iti stabileste venituri – un studio recunoscut la nivel mondial este un studio care are incasari mari.

Traineri de specialitate – pentru a ajunge in top, un model are nevoie de cei mai buni traineri de videochat. Acestia vor fi alaturi de modele non stop pentru a le ajuta sa evolueze constant.

Imagine impecabila – un studio de videochat va avea grija de imaginea modelului atunci cand este live. Cel mai bun studio de videochat pune la dispozitia modelelor de videochat in mod gratuit chiar in incinta studioului servicii precum: gene false, manichiura, pedichiura, coafura, machiaj, bronz, etc.