Cadourile – un prilej de a rasplati modelele

Orice companiei are la baza o politica dupa care se ghideaza in coordonarea angajatilor si in acelasi timp constientizeaza nevoia acestora de a lucra intr-un mediu placut si prietenos. De la integrarea acestora intr-o echipa, pana la recompensarea pentru munca si eforturile depuse, toate acestea fac mai placute orele petrecute la munca.

Ca si manager, trebuie sa sporesti interesul angajatilor prin mentinerea unui echilibru intre viata personala si cea profesionala.

Daca angajatii ajung in situatia in care singurul lor gand este sa plece cat mai repede de la locul de munca, atunci, exista o problema in compania ta. De regula, un regulament intern bine stabilit, precum si mciile detalii fac diferenta intre un angajator placut si unul mai putin placut. In industria videochatului, sansele de a lucra intr-un mediu placut si le creeaza fiecare.

Observam anunturile de angajare cat mai stufoase si atractive, dar angajatorii trebuie sa aiba in vedere vizarea nevoilor personale ale fiecarui model.

Cele mai multe studiouri de videochat care au o experienta in acest domeniu, reusesc sa-si fidelizeze angajatele prin simplul fapt ca acorda o atentie deosebita nevoilor si dorintelor acestora. In orice domeniu ai lucra, gandul ca angajatorul tau si-a facut timp pentru a-ti cumpara un cadou, indiferent de marimea sau pretul acestuia, te face sa te simti mai bine.

Priveste mediul de lucru la fel cum ti-ai dori tu sa lucrezi. Beneficiile financiare si nu numai contribuie la stimularea si cresterea increderii angajatilor in propriile forte. Sentimentul de apreciere si de integrare la un grup inseamna mai mult decat orice la locul de munca.

Avand in vedere ca se apropie perioada sarbatorilor, rezervati-va timp pentru a va intampina angajatele cu mici cadouri care cu siguranta le va aduce o stare de bine si fericire.

Chiar si in viata de zi cu zi, aceste detalii fac diferenta si o stim cu totii. Toate modelele care lucreaza in cadrul unui studio sunt nerabdatoare sa vina aceast aperioada, mai ales ca are loc si premierea acestora pentru munca si performanta depusa pe durata intregului an.