De ce noi?

Sa faci parte din echipa noastra inseamna mai mult decat un simplu job. Cu ajutorul nostru, poti deveni un model de succes, iti vei putea permite orice, vei avea parte de training-uri specializate si de asistenta in ceea ce priveste serviciile de styling si make-up. Referitor la venituri, oferim cel mai mare procent din castiguri si nu numai, vei beneficia in fiecare luna de bonusuri in functie de experienta ta si de orele de munca lucrate. Suntem o echipa dinamica si suntem in continua cautare de noi colegi care sa ni se alature. 

Iti oferim un contract de munca legal, cu toate platile la zi, concediu de odihna, salariul la data fixa, se pot face exceptii daca intervine o urgenta. Poti castiga mini-vacante pe care le oferim la o perioada de timp, sedinte foto cu un  profesionist, cursuri de limba engleza pentru modelele care nu au un nivel acceptabil. Pentru a face parte din echipa Studio Videochat nu este necesara experienta, asa ca nu mai sta pe ganduri!

Avantajele colaborarii

Conditii de lux

Ne preocupam in continuu de calitatea mediului in care modele noastre lucreaza, atfel ca studioul nostru este dotatat cu cele mai performante echipamente, avand un design de lux in care iti poti desfasura activitatea.

Servicii de styling si make-up

In cadrul studioului nostru vei beneficia de servicii de infrumusetare gratuit. Coafor, make-upsi alte servicii care sunt la dispozitia ta pentru a te ajuta sa arati si mai bine in fata camerei. Garderoba iti este asigurata, insa daca doresti sa-ti aduci de acasa, nu este nicio problema.

Castiguri videochat

De asemenea, veniturile sunt pe masura. In cadrul studioului nostru vei beneficia de cele mai mari incasari, de bonusurile oferite de catre noi, pe baza anumitor reguli pe care trebuie sa le indeplinesti. Nimic mai simplu!