Modelele te invata cum sa fii atenta la micile gesturi din partea partenerului

Nu intotdeauna va dati seama ca iubitul dvs. va iubeste, plus ca poate este genul de om care nu se exrpima foarte mult verbal, dar exista posibilitatea sa se exprime prin fapte. Modelele de la videochat au ajuns la conlcuzia ca, de cele mai multe ori, gesturile de dragoste sunt mult mai importante si mai semnificative decat doua cuvinte.

Comediile romantice fac adesea sa para ca nu-ti poti da seama ca iubitul tau te iubeste daca face un mare gest, cum ar fi sa stai sub fereastra cu un buzunar sau sa canti un cantec romantic pe tribune in fata intregii echipe de fotbal.
1. Vorbeste despre viitorul vostru
Cand doi oameni vorbesc despre un viitor impreuna, acesta subliniaza dorinta de a fi impreuna. Deci, daca prietenul dvs. vorbeste despre locul in care veti trai in viitor sau daca vorbeste despre voi in perspectiva, puteti sa pariati ca dragostea este acolo.
2. Vrea sa ii cunoasteti familia si prietenii
Lucrurile arata bine daca prietenul dvs. va prezinta atat familiei, cat si prietenilor. Prietenii sunt foarte importanti, deoarece ei il cunosc de foarte mult timp si-l stiu intr-un anumit mod, este un mare pas atunci cand ii cunoasteti prietenii. Are nevoie atat de o confirmare de la familia lui, cat si de la prietenii lui.
De ce? Pentru ca aceasta dorinta de a dezvolta o relatie cu familia si prietenii este dorinta de a va aprofunda conexiunea. Din moment ce familiile si prietenii stiu istoria iubitului dvs., sa-i cunoasteti inseamna sa-l cunoasteti pe el. Este o miscare riscanta din partea lui, avand in vedere ca este posibil sa nu va placa tot ceea ce auziti, dar acest lucru arata doar increderea in dragostea pe care o poarta pentru dvs.
3. Schimba declaratiile de la „eu” la „noi”
Fiti atenti la ceea ce spune prietenul dvs., pentru ca daca are obiceiul de a spune cu desavarsire „noi”, probabil ca deja i-ati intrat pe sub piele. Folosirea limbajului „noi” inseamna ca el este total angajat cu dvs. si ca va considera pe voi doi un pachet.
4. Gesturile
Data viitoare cand sunteti impreuna, urmariti-i corpul pentru indicii. Daca se apropie mai mult de dvs. cand vorbeste si mentine un spatiu minim intre corpurile voastre cand va plimbati sau stati, inseaman ca se simte foarte apropiat de dvs., este un alt gest ca lucrurile merg in directia care trebuie.
Alte mesaje nonverbale de iubire? Se uita foarte mult la dvs. cand sunteti in public, mentine contactul vizual, zambeste cand se uita la dvs. etc.
5. Observati lucrurile mici
Toata lumea stie ca este un lucru bun cand iubitul isi complimenteaza prietena, mai ales daca o face de fata cu toata lumea. Dar o declaratie autentica si sincera despre modul in care va purtati parul poate insemna ceva mic, dar, in realitate, este un compliment foarte mare si frumos.
Aceste lucruri mici sunt reprezentari ale iubirii, pentru ca ele inseamna ca va asculta si va respecta chiar si atunci cand nu credeti acest lucru.