Cum sa ajungi un model de top, selectandu-ti clientii

Care este jocul tau preferat pe care il faci in fata camerelor? Jocul tau functioneaza si iti aduce venituri mai mari? Ai mereu in minte un plan de joc cand iti incepi sesiunea de videochat?  Trebuie sa stii ca exista doua tipuri de clienti care vor sa intre in privat cu tine: cei lipsiti de scrupule, care vor doar cateva momente si cei care se simt singuri si cauta o persoana ca tine care sa ii asculte problemele de viata.

Majoritatea modelelor de videochat de top pe care le vezi ca sunt intr-un spectacol privat lung, sunt de obicei cu acele persoane singuratice, care cauta doar liniste si sfaturi. Cu altfel de clienti ajungi sa parcurgi drumul spre succes.

Motivul este ca un client singuratic, vrea sa vorbeasca. Singurele fantezii ale acestor clienti sunt de a cunoaste o persoana ca tine, de a te intalni si de a ii deveni prieten „adevarat”. Desigur, nu se va intampla, pentru ca este doar o fantezie si, adanc, cunosc si ei asta. Dar oamenii singuri nu vor sa puna capat spectacolului, chiar daca nu ajung sa isi indeplineasca aceste fantezii. Pentru ei este ca un vis bun din care nu vor sa se mai trezeasca.

Cu altfel de clienti poti sa vorbesti despre aproape orice pentru o lunga perioada de timp, dar sa pastrezi subiecte interesante. Intotdeauna aminteste-ti ca rolul tau ca model videochat este sa fii draguta, sa te distrezi si sa inchei sesiunea, lasand sa vada ca esti la dispozitia lui. Incearca intotdeauna sa faci fiecare client sa se simta special. Jocul de a actiona si de a ii capta atentia trebuie sa fie foarte subtil.

Retine ca un client nu trebuie sa stie cand esti suparata sau cand ai o zi proasta, deoarece el isi doreste o persoana pozitiva, fericita si distractiva, care sa il scoata din momentele lui apasatoare. Trateaza job-ul de model videochat cum ai face la orice alt loc de munca, fii increzatoare, munceste din greu, implica-te, fa-ti un program si respecta-l, iar succesul o sa vina garantat.

Trebuie doar sa iti doresti sa ajungi un model de top si cu siguranta vei fi mandra de tine cand vei ajunge sa atingi acel nivel.