Cum aleg modelele nuanta de ruj?

Fiecare femeie are un ruj preferat, o culoare pe care a indragit-o si care se potriveste perfect stilului sau, insa trebuie sa inem cont daca nuanta respectiva se potriveste tinutei pe care o alegem in ziua respectiva. Sunt multe doamne si domnisoare care adora sa exploreze, sa incerce cat mai multe produse de infrumusetare in gasirea celui mai potrivit gusturilor. Multitudinea de produse cosmetice de pe piata a creat cumva o dependenta fata de ce este frumos, iar noi stim cel mai bine cat de greu rezistam acestor trucuri de infrumusetare.

Modelele din videochat sunt in permanenta preocupate de look-ul lor, mai ales in cadrul sesiunuilor online, unde imaginea prezentata este cheia succesului de cele mai multe ori. Nuanta erfecta a rujului se alege in functie de mai multe criterii, iar renuntarea la rujul timid, nud este cea mai inspirata alegere in momentul in care dorim sa iesim din anonimat. Culorile puternice nu sunt tocmai recomandate pentru zilele obisnuite de munca, insa in acest domeniu, rosul puternic ofera o nota de senzualitate, eleganta si feminitate celei care alege sa il poarte.

Tenul deschis la culoare isi are reflexia in nuantele calde, in timp ce femeile cu tenul mai inchis se pot considera cele mai norocoase, avand posibilitatea de a purta mai multe tipuri de ruj in culori puternice si indraznete, precum rosu aprins, mov, ciocolatiu si alte culori.

Tineti cont de tinutele alese, rujul trebuie sa contureze perfect linia fetei, sa se afle in relatie cu culorile pe care le purtam, de regula unei rochii sau tinute sexy de culoare neagra se potriveste perfect un ruj rosu aprins. Ne putem juca cu contrastul nuantelor alese, oferind un efect seducator de fiecare data. Desi este cea mai intalnita nuanta, rosul nu este culoarea pe care toate femeile indraznesc sa o poarte fiind destul de dificila in asortarea perfecta, fara a da impresia unei extravagante sau aspect incarcat al fetei si al tinutei purtate.